Харчова корисність меляси
Багатий вміст мікроелементів (залізо, мідь, кальцій, марганець, калій, магній, селен, цинк, фосфор) і вітамінів групи «В» при відносно низькій калорійності продукту впливає сприятливо на людський організм:

- сприяє зростанню імунітету;
- підіймає енергетичний потенціал;
- підвищує гемоглобін;
- покращує показники цукру в крові;
- стабілізує рівень холестерину;
- активізує роботу клітин головного мозку;
- є хорошою антистресовою профілактикою;
- працює по запобіганню злоякісних новоутворень;
- допомагає здоровому травленню;
- волосся набирає блиску і сили.

Безперечною цінністю вважається те, що чорна патока є джерелом заліза рослинного походження з дуже гарною засвоюваністю. Важливий момент для жінок (менструальний цикл і вагітність).

Міцності та здоров'ю наших кісток, профілактиці остеопорозу сприяє велика кількість кальцію в продукті.

Необхідно пам'ятати, що при всій корисності меляси в основі її лежить цукор (нехай навіть мінералізованих і вітамінізований), тому добовий профілактичний і лікувальний прийом не повинен перевищувати 2-х столових ложок.

Харків, Полтавський Шлях, 29,
3 поверх
ТОВ "Маляс", код ЄДРПОУ: 42793006
mail@malyas.com
Made on
Tilda